Είστε εδώ: Προϊόντα > Κουζίνες | Ντουλάπες | Ξύλινα Γερμανικά Κουφώματα | Παιδικό Δωμάτιο | Πατώματα | Επαγγελματικοί Χώροι

Κουζίνες

Η λέξη που βρίσκεται στο μυαλό κάθε γυναίκας όταν κατασκευάζει το νέο της σπίτι. Είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε κάθε κατασκευαστική ιδέα για όλα τα γούστα. Βέβαια, πάντοτε αναφερόμαστε σε χειροποίητες κατασκευές είτε κλασσικές είτα μοντέρνες.

κουζίνες

Ντουλάπες Υπνοδωματίων

Ακόμη ένας πολύ σημαντικός και λειτουργικός χώρος μέσα σε κάθε κατοικία. Οι νέες ντουλάπες πρέπει να είναι τόσο λειτουργικές και πρακτικές όσο και καλαίσθητες.

Ντουλάπες Υπνοδωματίων

Ξύλινα Γερμανικά Κουφώματα

Η λέξη που κάνει το μαραγκό πραγματικό τεχνίτη. Για εμάς θεωρείται ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στο χώρο της κατασεκυής. Είμαστε εδώ για να σας πούμε σήμερα ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε καλά και όμορφα κουφώματα για το σπίτι του αύριο.

Ξύλινα Γερμανικά Κουφώματα

Επαγγελματικοί Χώροι

Οι φωτογραφίες από τις δουλειές μας μαρτυρούν την ποιότητα της κατασκευής μας. Η κατασκευή επαγγελματικών χώρων είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Επαγγελματικοί Χώροι

Παιδικό Δωμάτιο

Κατασκευάζουμε για εσάς έπιπλα παιδικού δωματίου με μεράκι και γούστο. Το παιδικό δωμάτιο θέλει ιδιαίτερη προσοχή μιας και θα χρησιμοποιείται από παιδιά. Πρέπει να είναι και καλαίσθητο αλλά και ασφαλές. Μπορούμε να σχεδιάσουε μαζί σας το παιδικό δωμάτιο που ονειρεύεστε.

Παιδικό Δωμάτιο

Πατώματα

Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που υπάρχει βέβαια στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό αν και λίγοι το γνωρίζουν. Πρόκειται για υλικό πολύ προηγμένο και ανθεκτικό αλλά και οικονομικό σε σχέση με τα παλιά ξύλινα πατώματα.

Πατώματα